Organ bağışı için pedal çevirdiler

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Organ Nakli Merkezi, 3-9 Kasım tarihleri arasındaki Organ Bağışı Haftası kapsamında organ bağışının önemine dikkat çekmek için bisiklet turu düzenledi.

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı-Heykel-Kent Meydanı güzergâhında yapılan Bisiklet turuna, İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri de refakat ederek trafik konusunda destek verdi. Organizasyonda Akut Öğrenci Topluluğu bisikletçileri ise organ bağışına katılarak herkese örnek oldu.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yakup Canıtez, Organ Nakil Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ekrem Kaya, Koordinatör Sahriye Keskin, Organ Nakil Merkezi Personeli ve AKUT Öğrenci Topluluğuyla birlikte açıklama yaparak organ bağışının önemini vurguladı.

Haber Tarihi : [09-Kas-2016]