Ödüllü filmlere öğrencilerden büyük ilgi

Uludağ Üniversitesi Sinema Topluluğu’nun “Ödüllü Kısa Film Gecesi”nde gösterilen kısa filmler büyük ilgi gördü. Saygın festivallerde en iyi film ödülü de almış animasyon ve kısa filmler öğrenciler tarafından ilgi ve beğeniyle izlendi.

Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Ödüllü Kısa Film Gecesi”nde salonun tamamen dolu olması nedeniyle çok sayıda öğrenci gösterimi merdivenlerde izlemek durumunda kalırken, birçok öğrenci de dışarıda kaldı.

Kısa filmlerin eğlenceli, etkileyici, dramatik ve şaşırtıcı örnekleriyle dolu olan gösterimde saygın festivallerde ödüller kazanmış 16 kısa film ve animasyon kısa film gösterildi. 46 ödüllü Cuerdas, 13 ödüllü Discipline, 6 ödüllü Borrowed Time, 5 ödüllü Bear gibi çok sayıda kısa film, gösterimleri sonrasında büyük alkış aldı.

Haber Tarihi : [04-Kas-2016]