Bursa Uludağ Üniversitesi Anasayfa
English

Öğretim Üyeleri

 

Prof. Dr. Ö. Utku ÇOPUR

Meyve-Sebze İşleme Teknolojisi
Kalite Yönetim Sistemleri
ucopur@uludag.edu.tr

Prof. Dr. Duygu GÖÇMEN

Tahıl Bilimi ve Teknolojisi 
duygug@uludag.edu.tr

Prof. Dr. Mihriban KORUKLUOĞLU

Gıda Mikrobiyolojisii
mihriban@uludag.edu.tr

 

Prof. Dr. Vildan UYLAŞER

Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
uylaserv@uludag.edu.tr 

 

Prof. Dr. Ozan GÜRBÜZ

Gıda Biyoteknolojisi
Fermentasyon Teknolojisi
ozang@uludag.edu.tr

Doç. Dr. Tülay ÖZCAN

Süt ve Ürünleri Teknolojisi
tulayozcan@uludag.edu.tr

 

Doç. Dr. Canan Ece TAMER

Fermente Ürünler Teknolojisi
Meyve-Sebze Isleme Teknolojisi 
etamer@uludag.edu.tr

 

Doç. Dr. Yasemin ŞAHAN

Gıda Kimyası
yasemins@uludag.edu.tr

 

Doç. Dr. Lütfiye YILMAZ ERSAN

Süt ve Ürünleri Teknolojisi
lutfiyey@uludag.edu.tr

 

Doç. Dr. Arzu AKPINAR BAYİZİT

Fermentasyon Teknolojisi
abayizit@uludag.edu.tr

 

Doç. Dr. Nihal TÜRKMEN EROL

Meyve-Sebze İşleme Teknolojisi
nilhalt@uludag.edu.tr

 

Doç. Dr. Ayşegül KUMRAL 

Fermentasyon Teknolojisi
ayseguly@uludag.edu.tr

 

Doç. Dr. Bige İNCEDAYI

Meyve-Sebze İşleme Teknolojisi
bige@uludag.edu.tr

 

Doç. Dr. Sine ÖZMEN TOĞAY

Gıda Mikrobiyolojisi 
Et Bilimi ve Teknolojisi
sinetogay@uludag.edu.tr

 

Dr. Öğr. Üyesi Perihan YOLCI ÖMEROĞLU

Temel İşlemler

 

 

 

.....