Uludağ Üniversitesi Anasayfa
English

Öğretim Üyeleri

 

Prof. Dr. Ö. Utku ÇOPUR                        

Meyve-Sebze İşleme Teknolojisi
Kalite Yönetim Sistemleri
 ucopur@uludag.edu.tr

Prof. Dr. Fikri Başoğlu                              

Yemeklik Yağ Teknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
 fbasoglu@uludag.edu.tr

Prof. Dr. Duygu GÖÇMEN

Tahıl Bilimi ve Teknolojisi 
 duygug@uludag.edu.tr

Prof. Dr. Mihriban KORUKLUOĞLU

Gıda Mikrobiyolojisii
 mihriban@uludag.edu.tr

Prof. Dr. Vildan UYLAŞER

Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
 uylaserv@uludag.edu.tr 

Doç. Dr. Ozan GÜRBÜZ

Gıda Biyoteknolojisi
Fermentasyon Teknolojisi
 ozang@uludag.edu.tr

Doç. Dr. Tülay ÖZCAN

Süt ve Ürünleri Teknolojisi
 tulayozcan@uludag.edu.tr

Doç. Dr. Canan Ece TAMER

Fermente Ürünler Teknolojisi
Meyve-Sebze Isleme Teknolojisi 
 etamer@uludag.edu.tr

Doç. Dr. Yasemin ŞAHAN

Gıda Kimyası
 yasemins@uludag.edu.tr

Doç. Dr. Lütfiye YILMAZ ERSAN

Süt ve Ürünleri Teknolojisi
 lutfiyey@uludag.edu.tr

Doç. Dr. Arzu AKPINAR BAYİZİT

Fermentasyon Teknolojisi
 abayizit@uludag.edu.tr

 

Doç. Dr. Nihal TÜRKMEN EROL

Meyve-Sebze İşleme Teknolojisi
 nilhalt@uludag.edu.tr

Yrd. Doç. Dr. Ayşegül KUMRAL 

Fermentasyon Teknolojisi
 ayseguly@uludag.edu.tr

Yrd. Doç. Dr. Bige İNCEDAYI

Meyve-Sebze İşleme Teknolojisi
 bige@uludag.edu.tr

Yrd. Doç. Dr. Sine ÖZMEN TOĞAY

Gıda Mikrobiyolojisi
Et Bilimi ve Teknolojisi
 sinetogay@uludag.edu.tr

Yrd. Doç. Dr. Perihan YOLCI ÖMEROĞLU

Temel İşlemler
Gıda Kimyası
 pyomeroglu@uludag.edu.tr
   

 

 

 

.....