Uludağ Üniversitesi Anasayfa
English

Analiz Ücretleri

 

Kodu Analiz/Rapor A/R Ücreti
GID001 Briks Tayini 50
GID002 Özgül Ağırlık Tayini (Piknometrik) 40
GID003 Kuru Madde ve Nem Tayini 50
GID004 Kül Tayini 80
GID005 pH Ölçümü 40
GID006 Vizkozite Tayini 60
GID007 Alkol Tayini (Piknometrik) 60
GID008 Asetil Metil Karbinol Tayini 50
GID009 Askorbik Asit Tayini (Spektrofotometrik) 120
GID010 Formol Sayısı Tayini 65
GID011 Geçici Sertlik Tayini 50
GID012 Hidroksi Metil Furfural Tayini (Spektrofotometrik) 120
GID013 Karoten Tayini (Spektrofotometrik) 120
GID014 Serbest Kükürt Tayini (SO2) (Titrimetrik) 80
GID015 Genel Kükürt Tayini (SO2) (Titrimetrik) 80
GID016 Likopen Tayini (Spektrofotometrik) 120
GID017 Nitrat Tayini (Var/Yok Testi) 60
GID018 Nitrit Tayini (Var/Yok Testi) 60
GID019 Pektin Tayini (Ca-Pektat)(Titrimetrik) 80
GID020 İndirgen Şeker Tayini  90
GID021 Toplam Şeker Tayini 90
GID022 Toplam Sertlik Tayini 60
GID023 Tuz Tayini 90
GID024 Uçucu Asit Tayini 60
GID025 Titrasyon Asitliği Tayini 50
GID026 Tahıllarda 1000 Tane Ağırlığı Tayini 40
GID027 Tahıllarda Hektolitre Ağırlığı Tayini 40
GID028 Tahıllarda Tane İriliği Tayini 40
GID029 Tahıllarda Yabancı Madde Miktarı Tayini 40
GID030 Tahıllarda Gluten Miktarı Tayini (Elle yıkama) 60
GID031 Laktoz Tayini (Titrimetrik) 90
GID032 Süt ve Süt Ürünlerinde Yağ Tayini (Gerber Santrifüjü ile) 60
GID033 Sütte Sedimantasyon Tayini 60
GID034 UHT Sütlerde Homojenizasyon Kontrolü Tayini 65
GID035 UHT Sütlerde Sterilizasyon Kontrolü Tayini 100
GID036 Yağlarda Kırılma İndisi Tayini 50
GID037 Pelshenke Testi 60
GID038 Yağda İyot Sayısı Tayini 60
GID039 Yağda Peroksit Tayini 60
GID040 Yağda Sabunlaşma Sayısı Tayini 60
GID041 Yağda Sabunlaşmayan Madde Tayini 60
GID042 Yağda Serbest Asit Tayini 60
GID043 Kreis Testi 70
GID044 Dezenfektan Etkinliği Tayini 300
GID045 E.coli Sayımı 120
GID046 Koliform Bakteri Sayımı 100
GID047 Küf Sayımı 100
GID048 Laktik Asit Bakterisi Sayımı 100
GID049 Maya Sayımı 100
GID050 Stafilokok Aranması 120
GID051 Toplam Bakteri Sayımı 100
GID052 Küf Tanısı 120
GID053 Antimikrobiyel Özellik Belirleme 500
GID054 Duyusal Analiz 100
GID055 Reçete Oluşturma (1 Reçete için) 1500
GID056 Sağlığa/Sanayiye Uygunluk Raporu (Analizli) 1500
GID057 Sağlığa/Sanayiye Uygunluk Raporu (Analizsiz) 500
GID058 Meyve ve Sebzelerde Fiziksel Analizler 50
GID059 Konservelerde Fiziksel Analizler 100
GID060 Danışmanlık ve Eğitim Hizmeti Sözleşmeye göre
.....