Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Başvuru Sonuçları

Pedagojik formasyon eğitimi sertifika programı başvuruları bölüm mezuniyet komisyonları tarafından incelenmiş ve duyuru metnindeki şartları sağlayan öğrenciler bölümler bazında belirlenmiştir. Başvurularda başka üniversiteden yapılan başvurular ile fakültemizden mezun olanların başvuruları değerlendirme dışı bırakılmıştır. Açıklanan sonuçlara itiraz için 22.02.2023 tarihi saat: 17:00'a kadar aakpinar@uludag.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz. Bu e-postada bölüm, öğrenci numarası ve ad soyad bilgisini yazmayı unutmayınız.

Sertifika programının ders seçimleri ilgili duyuruda belirtildiği gibi 23-24 Şubat 2023 tarihlerinde yapılacaktır. Özel Öğretim Yöntemleri dersini Fizik bölümü ögrencileri Kimya bölümünden, Moleküler Biyoloji Ve Genetik bölümü ögrencileri ise Biyoloji bölümünden alacaklardır. Diğer öğrencilerimiz bu dersi kendi bölümlerinden alacaktır.

Pedagojik formasyon eğitimi sertifika programı başvuru sonuçları şöyledir:

- Biyoloji Bölümü

- Coğrafya Bölümü