2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Anketi

30 Haziran 2021 tarihinde açık alanda yapılması planlanan mezuniyet törenine katılım sağlayacak öğrencilerin belirlenmesi için google form oluşturulmuş ve 2017 yılı ve öncesi kayıtlı ve mezun olabilecek durumda  olan öğrencilerimizin @ogr.uludag.edu.tr uzantılı e posta adreslerine gönderilmiştir. Bu formu doldurmayan öğrencilerimizin törene katılmasına izin verilmeyecektir. Törende Covid-19 pandemi kuralları sıkı şekilde uygulanacaktır. Pandemi koşullarına bağlı olarak törenimizde bazı değişiklikler olabilir hatta iptal de olabilir. Sorulara titizlikle cevap vermeniz beklenmektedir. İlgili formun en geç 06 Haziran 2021 Pazar günü saat 23:59'a kadar doldurulması gerekmektedir. 2017 yılı ve öncesi kayıtlı olup, mezun olabilecek durumda olan ve kendisine e-posta yoluyla form iletilmeyen öğrencilerimizin fenedek@uludag.edu.tr adresinden @ogr.uludag.edu.tr uzantılı e-posta adresleri üzerinden formu talep etmeleri rica olunur.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [04-Haz-2021 11:57]