EĞİTİM FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Eğitim Fakültesi, 2023-2024 Akademik Yılı Eğitim Öğretim Dönemi’nde diploma almaya hak kazanan öğrenciler için tören düzenledi. Törene katılan yüzlerce öğrenci mezun olmanın sevincini hep birlikte kep atarak kutladı.

BUÜ Prof. Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Fakülte Dekanı Prof. Dr. Salih Çepni, akademisyenler, idari personel, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Programda konuşan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Çepni konuşmasında öğretmenlik mesleğinin kutsallığına değindi. Bu yıl mezun olan öğrencilerin, bilgi ve becerilerini kullanarak hem akademik hem de profesyonel alanlarda önemli başarılara imza attıklarını vurguladı.

Derece yapan öğrencilere hediyelerinin takdim edildiği program, anı belgelerinin dağıtılması ve keplerin fırlatılmasının ardından sona erdi.

FEN BİLGİSİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ

Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalında 2024 mezunlarımız arasından en yüksek mezuniyet ortalamasına sahip öğrencilerimiz:

Dereceye giren ve mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

1. İLAYDA GÜLER
  2. MEBRURE NUR TONYALI