Bursa Uludağ Üniversitesi'nde Fen Bilgisi Öğretmenliği 18. Dönem Mezunlarını Veda Etkinliği

Bursa Uludağ Üniversitesi Fen Bilgisi Eğitimi Ana Bilim Dalı, 18. dönem mezunlarını coşkulu bir etkinlikle uğurladı. Doç. Dr. Dilek Zeren Özer tarafından Fen Öğretiminde Okul Dışı Öğrenme Ortamları dersi kapsamında planlanan bu organizasyon, tüm dördüncü sınıf öğrencilerinin üniversite hayatına veda edip meslek hayatlarına adım atmadan önceki son buluşmaları oldu. Üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerinin işbirliği, liderlik, problem çözme ve yaratıcı düşünme gibi becerilerinin gelişimine dikkat çeken bu etkinlik, onların öğrendiklerini pekiştirmelerine olanak tanıdı. Törende, Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı hocaları da katılarak, öğrencilerin eğitim süreçleri boyunca kazandıkları bilgi ve deneyimlerin önemine vurgu yaptı. Bu anlamlı etkinlik, öğrencilerin hem akademik hem de kişisel gelişimlerini taçlandıran bir veda niteliği taşıdı. Etkinlik sonunda toplu fotoğraf çekimi ile bu özel gün ölümsüzleştirildi.

Haber Tarihi : [24-Haz-2024]

Haber Görüntüleme : [168]