Prof. Dr. Nermin BULUNUZ ve Doç. Dr. Nurcan KAHRAMAN, Erasmus ders verme hareketliliği kapsamında Avusturya’nın Graz şehrindeki “Pädagogische Hochschule Steiermark”ı ziyaret ettiler.

Anabilim Dalı’mız öğretim üyelerinden Prof. Dr. Nermin BULUNUZ ve Doç. Dr. Nurcan KAHRAMAN, Erasmus ders verme hareketliliği kapsamında 21-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında Avusturya’nın Graz şehrindeki “Pädagogische Hochschule Steiermark”ı ziyaret ettiler. Bu süre zarfında, 11 farklı ülkeden 40 araştırmacının katılımıyla gerçekleştirilen Uluslararası Hafta boyunca okul ziyaretlerine, yuvarlak masa toplantılarına ve çalıştaylara katıldılar. Toplantı ve çalıştaylarda, güncel eğitim sorunları ve çözüm önerileri üzerine diğer araştırmacılarla tartışmalar yapıldı. Ayrıca, fakülte bahçesindeki ilk ve ortaokul öğrencileriyle görüşerek Avusturya eğitim sistemi hakkında bilgi edindiler. Öğretim üyelerimiz, fen eğitiminde biçimlendirici değerlendirme yaklaşımları ve hesaplamalı düşünme becerilerinin fen eğitimine entegrasyonu konularında çalıştaylar düzenlediler.

Haber Tarihi : [03-Haz-2024]

Haber Görüntüleme : [213]