2020 Google Akademik Sıralamasında Üniversitemizin En Yüksek H-İndeksi Değerine Sahip Akademisyeni: Prof. Dr. Salih ÇEPNİ

Üniversitemizde görev yapan akademisyen ve idari personelin 2020 yılında gerçekleştirdiği projeler ve çalışmalar arasında yapılan değerlendirmeler neticesinde; 'Bilim', 'Özel', 'Teşvik' ve 'Hizmet' başlıkları altında ödüller verilmesi kararlaştırılmıştır. Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törende akademisyen ve idari personele ödülleri takdim edilmiş olup; Programa BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Üniversite Üst Yönetimi, akademisyenler ve idari personel katılmıştır.

Bursa Uludağ Üniversitesi 2020 Yılı Bilim, Özel, Teşvik ve Hizmet Ödülleri kapsamında, Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Üyesi, Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Salih ÇEPNİ “Google Akademik sıralamasında Üniversitemizin en yüksek H indeksi” değerine sahip olması nedeniyle “2020 Yılı Özel Ödülüne” layık bulunmuştur.
Anabilim Dalımız adına kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi : [17-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [1.533]