2018-2019 AKADEMİK YILI FARABİ GELEN ÖĞRENCİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI (24.04.2018)

ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Uludağ Üniversitesinde öğrenim görmeye hak kazanan öğrencilerin Farabi Değişim Programı kapsamındaki işlemleri kayıtlı oldukları üniversitelerin Farabi Kurum Koordinatörlükleri tarafından yürütülecektir. Bu nedenle ilgili öğrencilerin bağlı oldukları Üniversitenin Farabi Koordinatörlüğü web sayfasını takip etmeleri, düzenlenecek oryantasyon toplantısına katılmaları ve öngörülen tarihler arasında gerekli belgeleri hazırlayarak kendi Farabi Kurum Koordinatörlüklerine teslim etmeleri gerekmektedir. Kabul edilen öğrencilerin herhangi bir sebepten dolayı feragat etmek istemesi halinde yedek öğrencilerin mağdur olmaması için en geç 11 Mayıs 2018 tarihine kadar Uludağ Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğüne bilgi vermesi ve kendi Farabi Kurum Koordinatörlüklerine feragat dilekçesini teslim etmeleri önemle rica olunur.

NOT : Yedek olarak belirlenen öğrencilerin de kabul edilen öğrenciler gibi kendi Üniversitelerinin Farabi Kurum Koordinatörlüklerinin belirlemiş olduğu tarihlerde gerekli evrakları düzenlemeleri ve talimatlara uymaları gerekmektedir. İlgili bölümde feragat eden öğrencilerin olması halinde yedek konumunda olan öğrenciler feragat sayısına göre sıra ile kabul edilecek ve kendilerine en geç 11 Mayıs 2018 tarihine kadar bilgi verilecektir.

LİSTE İÇİN TIKLAYINIZ

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular