GELEN ÖĞRENCİ 2017-2018 Akademik Yılı Güz Dönemi Sonu İşlemleri (11.12.2017)

GELEN ÖĞRENCİ 2017-2018 Akademik Yılı Güz Dönemi Sonu İşlemleri

SADECE GÜZ DÖNEMİ İÇİN KABUL ALAN ÖĞRENCİLER

1. Değişim programından yararlanma süresini uzatmak ve bahar döneminde de Uludağ Üniversitesi'nde okumaya devam etmek isteyen öğrencilerin kendi üniversitelerinin Farabi Kurum Koordinatörlükleri ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

2. Güz dönemi sonunda ayrılacak olan öğrencilerin final ya da bütünleme sınavlarını tamamladıktan sonra;

a. Uludağ Üniversitesi Merkez Kütüphaneden ilişik kesme belgesi almaları ve ilgili Enstitü/Fakülte/Yüksekokul Öğrenci İşlerine en geç 15.01.2018 tarihine kadarteslim etmeleri,

b. Güz Dönemine ilişkin transkripti ilgili Enstitü/Fakülte/Yüksekokul Öğrenci İşlerinden ıslak imzalı olarak temin ederek kendi üniversitelerinin Farabi Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

GÜZ + BAHAR DÖNEMİ İÇİN KABUL ALAN ÖĞRENCİLER

1. Güz dönemi sonunda değişim programından mazeretleri nedeniyle ayrılmak ve bahar döneminde öğrenim görmek üzere kendi üniversitelerine dönmek isteyen öğrencilerin final ya da bütünleme sınavlarını tamamladıktan sonra;

a. Feragat dilekçesi yazarak hem Uludağ Üniversitesi'nin hem de kendi Üniversitelerinin Farabi Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmeleri (Örnek feragat dilekçesi için tıklayınız),

b. Uludağ Üniversitesi Merkez Kütüphaneden ilişik kesme belgesi almaları ve ilgili Enstitü/Fakülte/Yüksekokul Öğrenci İşlerine en geç 15.01.2018 tarihine teslim etmeleri,

c. Güz Dönemine ilişkin transkripti ilgili Enstitü/Fakülte/Yüksekokul Öğrenci İşlerinden ıslak imzalı olarak temin ederek kendi üniversitelerinin Farabi Kurum Koordinatörlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

2. Güz+Bahar Dönemi için Üniversitemizde öğrenim görmek üzere kabul edilen ve Bahar dönemi öğrenimine devam edecek öğrencilerin güz dönemi sonunda yapacakları bir işlem yoktur. Bu öğrencilerin güz dönemi sonunda transkriptleri Koordinatörlüğümüz tarafından Üniversitelerine gönderilecektir. Öğrenciler sonraki duyuruları takip edecek ve bahar dönemine kayıt yaptıracaklardır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [28-Ara-2016 22:00]