2016-2017 Bahar Dönemi Sonunda Üniversitemize Dönüş Yapacak Farabi Öğrencilerinin Yapması Gerekenler (28.05.2017)

Üniversitemiz öğrencilerinden Farabi Değişim Programı ile 2016-2017 akademik yılında diğer Yükseköğretim Kurumlarında öğrenim gören ve öğrenim süresini tamamlayan öğrencilerin Transkript ve Katılım Belgeleri, gitmiş oldukları Üniversiteler tarafından Koordinatörlüğümüze gönderilecektir.

Öğrencilerin Koordinatörlüğümüze teslim etmesi gereken evraklar;

1- Öğrencilerin mevzuat gereği en geç 26 Haziran 2017 tarihine kadar öğrenci nihai raporunu  doldurarak farabi@uludag.edu.tr adresine göndermeleri zorunludur.

2- Yatay Geçiş veya Yaz Okulu başvurusunda bulunacak öğrencilerin başvuru tarihlerine kadar notlarının Uludağ Üniversitesi Öğrenci Otomasyon Sistemine işlenebilmesi için gittikleri Üniversitelerde notları açıklandıktan sonra transkriptlerini Koordinatörlüğümüze en kısa zamanda (Posta Yolu veya Elden) iletmeleri gerekmektedir.

3- Mezun aşamasında olup diplomasını hemen almak isteyen veya Uludağ Üniversitesinde Tek Ders Sınavına girmek için başvuru yapacak olan Öğrencilerin notlarının Uludağ Üniversitesi Öğrenci Otomasyon Sistemine işlenebilmesi için gittikleri Üniversitelerde notlar açıklandıktan sonra transkriptlerini Koordinatörlüğümüze en kısa zamanda (Posta Yolu veya Elden) iletmeleri gerekmektedir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [23-May-2017]