2017-2018 Akademik Yılı GİDEN Öğrenci Başvuru Sonuçları (26.04.2017)

Farabi Değişim Programı kapsamında 2017-2018 Akademik Yılında diğer Yükseköğretim Kurumlarında öğrenim görmek üzere başvuruda bulunan Üniversitemiz öğrencilerinin başvuru sonuçları ilgili Üniversiteler tarafından açıklanmıştır. Öğrencilerin başvuru sonuçlarını teyit amaçlı olarak başvuru yaptıkları Üniversitelerin Farabi web sayfalarından kontrol etmeleri gerekmektedir.

Kabul alan öğrencilerimizin 02 Mayıs 2017 tarihindeki Rektörlük A Salonunda 14:00'da yapılacak olan  toplantıya katılmaları ve web sitemizdeki duyuruları takip etmeleri ve ilan edilecek olan gerekli evrakları belirlenen tarihler arasında koordinatörlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir. Ayrıca yedek olarak belirlenen öğrencilerinde, kabul alan öğrenciler gibi toplantıya katılarak ilan edilecek olan gerekli evrakları hazırlamaları gerekmektedir.

Liste için tıklayınız.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular