2017-2018 Akademik Yılı Giden Öğrenci Başvuruları Ön Değerlendirme Sonucu (23.03.2017)

Üniversitemize kayıtlı öğrencilerimizden Farabi Değişim Programı ile 2017-2018 Akademik Yılında diğer üniversitelere gitmek üzere başvuruda bulunan öğrencilerin listesi aşağıda yer almaktadır. Listede bulunan öğrencilerin başvuru evrakları, onay verilen üniversitelere gönderilecek olup kabul edilip edilmediklerine ilgili üniversiteler karar vereceklerdir.

YÖK tarafından açıklanan Farabi Değişim Programı takvimi uyarınca bu değerlendirmenin en geç 25.04.2017 tarihinde yapılması ve öğrencilere duyurulması gerekmektedir. Üniversitelerin sonuçları açıklamasının ardından web sayfamızdan konu ile ilgili ayrı bir duyuru yapılacak olup bu duyurunun da takip edilmesi gerekmektedir.

Liste için tıklayınız.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular