2019-2020 AKADEMİK YILI GELEN ÖĞRENCİ TIP FAKÜLTESİ KAYIT TARİHLERİ (15.08.2019)

Farabi Değişim Programı Kapsamında; 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemiz Tıp Fakültesinde öğrenim görmek üzere hak kazanan öğrencilerin, Öğrenim Protokollerini Bursa Uludağ Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğünden temin ederek;

2. ve 3. SINIFLAR İÇİN:  4-6 Eylül 2019 tarihleri arasında Tıp Fakültesinin Öğrenci İşlerine başvurarak öğrenci kayıtlarını yaptırmaları ve ders seçim işlemlerini Öğrenci Otomasyon sisteminden yapmaları gerekmektedir.

4. ve 5. SINIFLAR İÇİN: 27-29 Ağustos 2019 tarihleri arasında Tıp Fakültesinin Öğrenci İşlerine başvurarak öğrenci kayıtlarını yaptırmaları ve ders seçim işlemlerini Öğrenci Otomasyon sisteminden yapmaları gerekmektedir.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER: (Kimlik fotokopisi ve 1 adet fotoğraf)

ÖNEMLİ !!!   Ders seçim işlemlerinde problem yaşamamak için öğrencilerin kayıt işlemlerini ilk gün yapmaları önemle tavsiye edilmektedir. Ayrıca Öğrenim Protokolünde çeşitli sebeplerle (dersin açılmaması, yanlış eşleştirme vb.) değişiklik yapan öğrencilerin belgelerini  20 Eylül 2019 tarihine kadar  3 nüsha Ekle/Sil Belgesi  (bilgisayar ortamında) düzenleyerek Bursa Uludağ Üniversitesinde bulunan ilgili Bölüm Koordinatörüne imzalatmaları ve daha sonra Farabi Kurum Koordinatörlüğü’ne teslim etmeleri gereklidir. Eğer değişiklik yapılacak ders sayısı 4’ten fazla ise Ekle-Sil Belgesi düzenlenmemesi, Öğrenim Protokolünün yeniden düzenlenmesi gerekmektedir.

NOT : Açılan dersleri öğrenci otomasyon sisteminde göremeyen ve sorun yaşayan öğrenciler ilgili tarihler arasında Öğrenci Otomasyon Birimine giderek derslerini seçtirebileceklerdir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [15-Ağu-2019]