Etkinlik : 1. Uluslararası Temel Eğitim Kongresi

Etkinlik Yeri : Bursa Kervansaray Otel

Etkinlik Başlangiç Tarihi : 29-03-2018

Etkinlik Bitiş Tarihi : 31-03-2018

Etkinlik Başlangiç Saati :

Etkinlik Bitiş Saati :

Etkinlik Açıklama :

Sayın Meslektaşlarım,
     Sizleri 29, 30, 31 Mart 2018 tarihlerinde Uludağ Üniversitesi tarafından Bursa’da düzenlenecek  olan  I. Uluslararası  Temel  Eğitim Kongresi’ne davet etmekten  onur duymaktayım.

1. Uluslararası Temel Eğitim Kongresi,  Temel  Eğitim  ve Değişen Dünya  teması altında,   bu alanda   çalışan   akademisyenleri,   araştırmacıları,   öğretmenleri  ve öğrencileri  bir araya  getirecektir.    Bu  kongrede,  gelişen ve değişen  dünyamızda Temel Eğitim alanındaki araştırmalar, yenilikler, uygulamalar ve bilgiler paylaşılacak, tartışılacak  ve  hep  birlikte  gelişen  ve değişen  dünyaya  uyum  sağlayacak  daha başarılı ve daha mutlu bireylerin yetişmesi için önemli bir yol kat edilecektir.

Kongremiz ülkemizin kaplıcaları ile meşhur Bursa ilimizde ve Tarihi Kervansaray Otel’de gerçekleştirilecektir.

Kongremizde  sizlerle birlikte olmaktan, çalışmalarımızı paylaşmaktan ve sizleri güzel  anılarla  çalışmalarınıza  tekrar dönmenizi sağlamaktan mutluluk duyacağım.

Kongre Başkanı Prof. Dr. Handan Asûde BAŞAL

Önemli Tarihler:
İlan: 30 Ekim 2017
Kongre Başlangıç Tarihi:29 Mart 2018
Kongre Bitiş Tarihi: 31 Mart 2018
Bildiri Özeti Gönderim Başlangıç Tarihi:30 Ekim 2017
Bildiri Özeti Gönderim Bitiş Tarihi:15 Ocak 2018
Kabul Edilen Bildirilerin Duyuru Tarihi:22 Ocak 2018
Bildiri sahipleri için son ödeme tarihi:16 Şubat 2018 (Erken Kayıt)
Kongre programının ilanı: 19 Mart 2018 (Taslak Program) 23 Mart 2018 ( Son Program)
Tam metin gönderimi için son tarih:15 Eylül 2018

Seçilen makaleler Hakem değerlendirmesinden sonra Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisinde özel sayı olarak basılacaktır. Ayrıca kongrede sunulan bütün makaleler, e-kitap olarak Kongre Bildiri Kitapçığı adı altında basılacaktır.

Özet Bildirilerinin Gönderilmesi ve tüm diğer bilgiler için:
Kervansaray Termal
1. Uluslararası Temel Eğitim Kongresi Bursa'nın en iyi termal otellerinden biri olan Kervansaray Termal Otel'de gerçekleşecektir. Konaklama hakkında daha detaylı bilgiler için tıklayınız.

Sosyal Program
Bursa şehir merkezi turu; Bursa Ulu Cami, tarihi alışveriş merkezi Koza Han ve Kapalı Çarşı  gezileri... Bursa Botanik Parkı’nda İskender Efendi Konağı’nda meşhur İskender Kebabı yemeği programa dahildir.

Kongre Temaları
Uludağ Üniversitesi tarafından organize edilen kongrede gelişen ve değişen dünyamızda Temel Eğitim alanındaki araştırmalar, yenilikler, uygulamalar ve bilgiler ele alınacaktır.

Anasayfaya Dön Tüm Etkinlikler

Etkinlik Tarihi : [29-Mar-2018]