Etkinlik : 6.Laparoskopik Ürolojik Cerrahi Kursu

Etkinlik Bitiş Saati : 17:00

Etkinlik Açıklama :

Sayın meslektaşlarımız;

Üroloji tüm tıbbi disiplinler içerisinde yenilikçi karakteri ve adaptasyon kabiliyeti ile diğerleri arasında her zaman en fazla dikkati çeken cerrahi branşlardan birisi olmuştur. Bu sayede son dönemde neredeyse tüm operasyon teknikleri minimal invaziv eşdeğerleri ile yer değiştirmiş ve ürologlar yeni tekniklere süratle adapte olmuşlardır.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Laparoskopik Cerrhisi Kursu  düzenlenmeye başlandığı tarihten itibaren ürologların bu alanda oluşabilecek eğitim açıklarını, konusunda uzman akademisyenlerden faydalanarak gidermeyi amaçlamıştır. Günümüze kadar düzenlenen toplantılarda konu seçiminde mümkün olduğu kadar günlük pratiğe odaklanılmış, konusunda yeterli birikime sahip akademisyenler yer almıştır.

Katılımınızla daha zenginleşeceğine inandığımız toplantımızda buluşmak umuduyla, esenlikler dileriz.

Bilimsel program için lütfen tıklayınız.

Prof. Dr. İsmet YAVAŞÇAOĞLU

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi