Etkinlik : BUÜ Devlet Konservatuvarı ve Etnomüzikoloji Derneği'nin Ortaklaşa Düzenlediği "Bursa Uludağ 4'te 4 Webinar Etkinlikleri" Paneli

Etkinlik Yeri : Online Katılım

Etkinlik Başlangiç Tarihi : 29-04-2021

Etkinlik Bitiş Tarihi : 29-04-2021

Etkinlik Başlangiç Saati : 16:00

Etkinlik Bitiş Saati :

Etkinlik Açıklama :

"Etnomüzikoloji Derneği kurucu yönetim kurulu başkanı olan üniversitemiz öğretim üyemiz, Türk Müziği ASD Başkanı Prof.Dr. Özlem DOĞUŞ VARLI' nın koordinatörlüğünde, BUÜ Devlet Konservatuvarı ve Etnomüzikoloji Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği "Etnomüzikoloji Derneği kuruluşunun 4. yılında, 4'te 4 webinar etkinlikleri 'nin 3. etkinliği Panel olarak organize edilmiş olup, Panel'de Prof.Dr. Arzu ÖZTÜRKMEN(Boğaziçi Ü.), Prof. Dr. SongülKARAHASANOĞLU(İTÜ TMDK), Dr. Hande SAĞLAM (University of Music and Performing Arts Vienna) ve Uğur KÜÇÜKKAPLAN (Bağımsız) Etnomüzikolojinin çalışma konuları parelelinde sunumlarıyla yer alacaklar. Moderatörlüğünü Prof. Dr. Özlem DOĞUŞ VARLI'nın yapacağı panel, 29 Nisan saat 16:00’da Google Meet linki ve Association of Ethnomusicology-Turkey Facebook sayfası üzerinden takip edilebilecek. . webinar, Google Meet üzerinden takip edilebilecek.

Google Meet Linki

Anasayfaya Dön Tüm Etkinlikler