Yurtdışındayken Kullanılacak Belgeler

1. ​Öğrenim Anlaşması Ders Değişikliği (Changes to OLA)

Erasmus Öğrenim Hareketliliğinin gerçekleştirildiği üniversiteye varış tarihinden itibaren 7 hafta içinde varsa; ders değişikliği yapılır. Değişiklikler OLA platformu üzerinden doldurulur. Karşı kurum OLA kullanmıyorsa LA During the Mobility belgesi düzenlenir.

Önemli Not: OLA'da değişiklik yapmak için yeni bir OLA hesabı oluşturmayın! Mevcut OLA'nıza giriş yapıp değişiklik yapma adımlarını takip etmelisiniz.

Öğrenim Anlaşması Ders Değişikliği (LA - During the Mobility)

Ders Değişikliği Yapılmasına (LA - During the Mobility) İlişkin Açıklama

2. Akademik Eşdeğerlik Ders Değiştirme Belgesi

Karşı kurumda alınan derslerde değişiklik (ekleme/çıkarma) yapılması gerektiği zaman kullanılacak olan belgedir. Bilgisayar ortamında bir kopya olarak doldurulup imzalanıp e-posta ile BUÜ fakülte/bölüm koordinatörüne gönderilir. Fakülte/bölüm koordinatörü tarafından, belgenin yönetim kurulundan geçmesi ve Erasmus Koordinatörlüğü'ne gönderilmesi için belge ilgili birime/birimlere iletilir. Belge, öğrenci tarafından Erasmus Koordinatörlüğü'ne teslim edilmez.

BUÜ'de yapılacak olan ders denklikleri ve eşdeğerlik belgeleri hakkında bilgi almak için "Akademik Tanınma Rehberi"nden yararlanabilirsiniz. Bu belge, gidilen üniversiteyi ilgilendiren bir belge değildir.

Akademik Eşdeğerlik Ders Değiştirme Belgesi

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [07-Tem-2020 08:44]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [24-Oca-2024 06:11]

İçerik Görüntüleme : [5.725]