2022 Hibe Tahsisi
2022 DV - Ders Verme Hareketliliği Hibe Tahsisi

Hareketliliğin geçerli bir faaliyet olarak değerlendirilebilmesi için faaliyetin en az 3 en fazla 5 iş günü olarak belirlenmesi ve en az 8 saat ders verilmesi zorunludur. Bu ilan için, en az 3 en fazla 5 iş günü ders verme faaliyeti, 2 gün yol olmak üzere en fazla 7 gün olarak hibe ödemesi yapılacaktır.  Seyahat günü faaliyet günü ile aynı tarihli olamaz. Seyahat günleri faaliyetin başlangıç tarihinden en az bir gün öncesi ve faaliyetin bitiş tarihinden en az bir gün sonrası olmalıdır. Ders verme faaaliyeti 3 iş gününden az olamaz.  5 iş gününü aşan ders verme faaliyet süresi için hibe tahsisi yapılmayacaktır.

2022 EA-A - Eğitim Alma Hareketliliği Hibe Tahsisi

Hareketliliğin, geçerli bir faaliyet olarak değerlendirilebilmesi için en az 2 iş günü olması zorunludur. Hareketlilik 2 iş günü eğitim alma faaliyeti, 2 gün yol olmak üzere bu ilan için en az en fazla 4 gün olarak hibelendirilecektir. Bu faaliyet kapsamında kişinin mevcut işi ile ilgili konularda sahip olduğu becerileri geliştirmek üzere çeşitli eğitimler (işbaşı eğitimleri, gözlem süreçleri gibi) alması mümkündür. Konferans katılımları ise faaliyet kapsamında desteklenmemektedir. 

2022 DV - II Ders Verme Hareketliliği Hibe Tahsisi

Hareketliliğin geçerli bir faaliyet olarak değerlendirilebilmesi için faaliyetin en az, en fazla 10 iş günü (2 hafta) olarak belirlenmesi, 10 iş günü için en az 16 saat ders verilmesi zorunludur.  Faaliyetten önceki bir seyahat günü ve faaliyet sonrasındaki bir seyahat günü olmak üzere 2 gün için bireysel destek hibesi verilebilmesi için, seyahat günlerinin faaliyet günü ile çakışmaması gerekir. Ders verme faaaliyeti 10 iş gününden az olamaz.  12 günü aşan hareketlilik süresi için hibe tahsisi yapılmayacaktır. 10 iş gününden daha az davet mektupları alarak başvuru yapanların başvurusu geçersiz sayılacaktır. Yeşil seyahat kuralları buradaki ödeme limitlerinden farklılık gösterebilir. Yeşil seyahat için Uygulama El Kitabından detaylı bilgi alınabilir. 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [19-Nis-2023 05:40]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [01-Mar-2024 07:56]

İçerik Görüntüleme : [1.362]