2021 Hibe Tahsisi
Ders Verme Hareketliliği Hibe Tahsisi

 

Hareketliliğinin, geçerli bir faaliyet olarak değerlendirilebilmesi için en az 2 en fazla 3 iş günü ve en az 8 saat ders verilmesi zorunludur. Erasmus Ders Verme Hareketliliği hibelendirme süresi toplamda (faaliyet günleri + seyahat günleri olmak üzere) en az 4 iş günü en fazla 5 iş günü olarak hesaplanır ve bu süreler üzerinden hibe ödemesi yapılır.  Bu ilan için, maksimum 3 iş günü ders verme faaliyeti, 2 gün yol olmak üzere 5 gün olarak HİBE ödemesi yapılacaktır. 3 iş gününü aşan ders verme faaliyet süresi için hibe tahsisi yapılmayacaktır.  

 

Eğitim Alma Hareketliliği Hibe Tahsisi
 
 
Hareketliliğinin, geçerli bir faaliyet olarak değerlendirilebilmesi için en az 2 iş günü olması zorunludur. Hareketlilik 2 iş günü eğitim alma faaliyeti, 2 gün yol olmak üzere bu ilan için en az en fazla 4 gün olarak HİBELENDİRİLECEKTİR. Bu faaliyet kapsamında kişinin mevcut işi ile ilgili konularda sahip olduğu becerileri geliştirmek üzere çeşitli eğitimler (işbaşı eğitimleri, gözlem süreçleri gibi) alması mümkündür. Konferans katılımları ise faaliyet kapsamında desteklenmemektedir.
 

ÖNEMLİ! Faaliyetten önceki bir seyahat günü ve faaliyeti takip eden bir seyahat günü için bireysel destek hibesi verilebilmesi için, seyahat günlerinin faaliyet günü ile çakışmaması gerekir. 

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [16-Şub-2023 10:24]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [19-Nis-2023 07:35]

İçerik Görüntüleme : [1.291]