ÖZEL EĞİTİM FARKINDALIK ŞENLİĞİ

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında, Bursa Uludağ Üniversitesi’nin Bursa Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği doğrultusunda gerçekleştirilen, Özel Eğitim Öğrenci Topluluğunun düzenleyici, Engelli Öğrenci Biriminde destekleyici olduğu “Özel Eğitim Farkındalık Şenliği” Görükle Kampüsü yeşil alanda gerçekleştirildi.

Programın açılış töreninde BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Adem Doğangün, Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Çepni, Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü Yasemin Şavşatlı, Engelli Öğrenci Destek Birimi Koordinatörü Dr. Öğr. Üye. Mustafa Kurt, Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölüm akademisyenleri, akademik ve idari personel, eğitim kurumu temsilcileri, öğrenciler ve aileleri hazır bulundu. Kısa bir konuşma gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, üniversitelerin içinde bulundukları toplumun ortak aklını temsil ettiklerini söyledi.

Haber Tarihi : [17-May-2022]

Haber Görüntüleme : [816]