Bursa Uludağ Üniversitesi
Bursa Uludağ Üniversitesi
!-Birim Bilgisi Yok-!
ENG
2022-2023 Güz Dönemi Eğitim Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Ders Kayıtları Hakkında

Eğitim Yönetimi Tezsiz Yüksek Lisans Ders Kaydı Aşamasında Dikkat Edilecek Hususlar

1) Ders kaydı aşamasında 4 zorunlu ders alınmalı ve seçmeli dersler içinden 3 seçmeli ders seçilmelidir. Toplamda 4 zorunlu 3 seçmeli derse kayıt yaptırmanız gerekir.

2) Dersler öğrenci sayısı göz önünde bulundurularak A ve B olmak üzere iki şubeye ayrılmıştır. Derslerinizin tamamını ya A şubesinden ya da B şubesinden seçmeniz gerekir. Farklı şubelerden ders seçimi yapılmamalıdır. Aksi halde dersleriniz çakışacağından kaydınızı tamamlayamazsınız.

3) Her ders için kayıt yaptırabilecek maksimum öğrenci sayısına ilişkin kontenjan vardır. Kontenjanı dolan bir dersi seçemezsiniz ve bu ders ekranınızda gözükmez. Bu durumda kontenjanı dolmayan derslerden seçim yapmanız gerekir.

4) Herhangi bir şubedeki derslerin kontenjanı dolduğu için 4 zorunlu ve 3 seçmeli ders alamamanız durumunda diğer şubedeki dersleri kontrol ediniz. Örneğin, A şubesinden 3 zorunlu ve 3 seçmeli dersi seçtiniz. Ancak 4. zorunlu dersin kontenjanı dolmuş gözüküyor. Bu durumda B şubesini kontrol ediniz ve bu şubeden 4 zorunlu 3 seçmeli ders alınız.

5) Her iki şubede de yeterli kontenjan olmadığı için 4 zorunlu ve 3 seçmeli ders seçimi yapamamanız halinde Dr. Öğretim Üyesi İsmail Çimen ile iletişime geçiniz ve ismailcimen@uludag.edu.tr adresine durumu açıklayan bir mail atınız. Mailde öğrenci numaranızı da belirtiniz. LÜTFEN SADECE KONTENJANDAN DOLAYI DERS SEÇEMEDİĞİNİZ DURUMLARDA İLETİŞİME GEÇİNİZ. DİĞER SORULARINIZ İÇİN ENSTİTÜDEN BİLGİ ALINIZ.

6) Lütfen ders seçimlerinizi yukarıdaki bilgiler dâhilinde yapınız. Sadece her iki şubede de kontenjan kalmadığı için 4 zorunlu ve 3 seçmeli ders seçimini tamamlayamamanız durumunda yardım talep ediniz. Bunun dışındaki farklı nedenlerle kontenjan arttırılmasını talep etmeyiniz. Zira diğer nedenlerle gelen talepler geri çevrilecektir.

NOT: Otomasyon sisteminde yoğunluktan dolayı giriş problemleri yaşanabilmektedir. Bu durum kişiye özgü değil genel bir sorundur. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [15-Eyl-2022 11:25]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [20-Eyl-2022 10:02]

Duyuru Görüntüleme : [616]