Öğrenci E-posta Adreslerinin YÖKSİS'e Aktarılması Konusunda Bilgilendirme

Değerli öğrenciler,

Yükseköğretim Yürütme Kurulunun 10.02.2021 tarih ve 7 sayılı oturumunda; "2547 sayılı Kanun uyarınca Yükseköğretim Kurulu'nun yüksek öğretimi düzenleyen ve yükseköğretim kurumlarının faaliyetlerine yön veren çalışmaları kapsamında; Yükseköğretim Kurulu tarafından yükseköğretim kurumu öğrencilerini bilgilendirmek veya eğitim ve öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik paylaşımlarda bulunmak üzere yükseköğretim kurumlarının YÖKSİS'e ilettikleri verilere e-posta adreslerinin de ilave edilmesine, e-posta adreslerinin öğrencilerden temini sırasında bu adreslerin yukarıda belirtilen amaca yönelik olarak da kullanılabileceği hususunda gerekli bilgilendirmenin ilgili yükseköğretim kurumları tarafından yapılmasına" karar verilmiştir.

Bilgilerinize sunulur.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular