Elektronik Devreleri Laboratuvarı I Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine

Elektronik Devreleri I Dersi Deneyleri 5 Kasım 2018 Pazartesi gününden itibaren başlayacaktır. Grupların olduğu liste ve deney föyleri en kısa zamanda bölüm web sayfasına konulacaktır. Daha önce bu dersi alıp, devam sağlayıp, bütünleme sonunda başarısız olan ve eski deney ortalamasını kabul ederek deneylere katılmak istemeyen öğrencilerin mutlaka ekteki formun doldurulmuş ve imzalanmış çıktısını en geç 22.10.2018 Pazartesi günü saat 17.00’a kadar Arş. Gör. Nedim Aktan Yalçın’a teslim etmeleri gerekmektedir. Derse kayıtlı olup, deneylere devam etmeyen ve formu doldurup teslim etmemiş olan öğrenciler kesinlikle dönem sonu sınavlarına alınmayacaktır.

Not: Sabah olan deneyler saat 09:00’da başlayacaktır. Geç kalan öğrenciler laboratuvara alınmayacaktır. İki hafta devamsızlık yapan öğrenciler devamsızlıktan kalacaklardır. Deneylerden Muaf olan öğrenciler de Vize ve Final sınavlarına gireceklerdir.

Ek: Deneylere Katılmama Talep Formu

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular