Staj Mülakatlarına İlişkin

Staj mülakatları 25.10.2018 ve 26.10.2018 tarihlerinde yapılacaktır. Mülakat listeleri bölüm sayfasında ilan edilecektir. Mülakata staj defteri ve onaylanmış staj sicil fişi getirilecektir. Çeşitli sebeplerle mülakata gelemeyecek olan öğrencilerin ilan edilen listedeki staj mülakatını yapan staj komisyonu üyesine önceden bilgi vermesi gerekmektedir.

Güz dönemi başladıktan sonra stajı devam edenler ve derslerini tamamlamış olup dönem içerisinde yeni bir staja başlayanların isimleri ilan edilen staj mülakat listesinde yoktur. Bu öğrenciler staj defterlerini yaptıkları stajın bitim tarihinden itibaren en geç 1 ay içinde teslim edeceklerdir. Staj defterini zamanında teslim etmeyip geciktiren öğrencilerin stajları geçersiz sayılacaktır. Ara vermeden farklı iş yerlerinde birden fazla staj yapan öğrencilerin, tüm staj defterlerini yaptıkları en son stajın bitim tarihinden sonra en geç 1 ay içinde staj komisyonuna teslim etmeleri gerekmektedir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [11-Eki-2018]