İnoSuit - İnovasyon Odaklı Mentorluk Programı Ekim 2018 Dönemi Başvuruları Uzatıldı!

İnoSuit - İnovasyon Odaklı MentorlukTİM - Türkiye İhracatçılar MeclisiTurkey Discover The Potential

Sayın ilgili,

Türkiye İhracatçılar Meclisi olarak Sabancı Üniversitesi işbirliğinde geliştirildiğimiz İnoSuit - İnovasyon Odaklı Mentorluk Programı’nın Ekim 2018 dönemi başvuruları 6 Ağustos 2018’e uzatıldı.

Üniversite-Sanayi işbirliğine dayanmakta olan “İnoSuit - İnovasyon Odaklı Mentorluk Programı” kapsamında, İhracatçı Birlikleri üyesi şirketlerde inovasyon yönetimi yetkinliğinin sürdürülebilir şekilde arttırılması, inovasyon yönetimi altyapısının oluşturulması, güçlendirilmesi, her bir kurumun kendi hedeflerine, yapısına ve ihtiyaçlarına uygun kurumsal inovasyon sistemlerinin tasarlanması ve hayata geçirilmesi amaçlanmaktadır.

İnoSuit Programı’na bugüne kadar 39 farklı ilden 258 firma başvurmuş olup mentor havuzumuzda ise inovasyon yönetimi konusunda uzman 110 üniversiteden 646 akademisyen mentor başvurusu bulunmaktadır.

Proje hakkında detaylı bilgi almak için http://www.tim.org.tr/tr/inosuit.html adresini ziyaret edebilir ya da 0212 454 07 99 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.

Tanıtım videosunu izlemek için tıklayınız.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

İnoSuit Programı’na katılan firmalarımızın proje hakkında deneyimlerini paylaştığı videoları izlemek için aşağıdaki videoları izleyebilirsiniz.

Asaş Alüminyum Firmasının İnoSuit Deneyimleri

Dörtler Kablo Firmasının İnoSuit Deneyimleri