Uludağ Üniversitesi Bilim İnsanı Yetiştirme ve Destekleme Projesi Kapsamında Kongre Katılımı ve Diğer Teşvikler için Yeni Kurallar ve Teşvik Miktarları Belirlenmiştir.

Uludağ Üniversitesi Bilim İnsanı Yetiştirme ve Destekleme Projesi 01.04.2018 Nisan tarihinden itibaren tekrar başlatılmıştır. Uludağ Üniversitesi Bilim İnsanı Yetiştirme ve Destekleme Projesi kapsamında kongre katılımı ve diğer teşvikler için yeni kurallar ve teşvik miktarları  belirlenmiştir.  Yayın desteklerinde yayının basıldığı veya basılacağı derginin o yıl için impakt faktörü üzerinden teşvik miktarı belirlenecektir. Kongre katılımları için de yeni kriterler getirilmiştir.

Yapılacak kongre katılımları 01.04.2018  tarihten itibaren desteklenecektir. Daha önce başvurusu yapılan ve onayı alınmamış olan kongreler için katılım gerçekleşti ise geriye dönük ödeme yapılamayacaktır. Başvurusu yapılan ve bekleyen diğer destek talepleri onay alındıktan sonra  yeni teşvik miktarları kapsamında desteklenecektir.

Uludağ Üniversitesi Bilim İnsanı Yetiştirme ve Destekleme Projesi kapsamında kongre katılımı ve diğer teşvikler için Kurallar için tıklayınız.

Soyal-Payaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular