BuluşAlım Günü 2017 Patent Başvurularınızı Bekliyor!

UÜ Teknoloji Transfer Ofisi, Üniversitelerimizde üretilen teknolojinin/ürünün fikri sınai mülkiyet haklarının korunması, üniversitelerimizin patent portföyünün arttırılması, üniversitelerimizde FSMH konusunda yapılan tüm güncel ve gelecek çalışmaların hızlı bir şekilde değere dönüşmesi için 01 Aralık 2017 tarihinde  “BuluşAlım Günü” etkinliğine sizleri davet ediyor.

Katılım için Buluş Bildirimi yapılması,

• Akademisyen ve Lisansüstü öğrenciler buluş bildirimi yapabilir.
• Bir kişi istediği sayıda başvuru yapabilir.
• Bireysel veya istenirse ekip olarak grup halinde başvuru yapılabilir.

Buluş bildirimi en geç 24 Kasım 2017 tarihine kadar aşağıda yer alan Buluş Bildirim Formu doldurularak aysegul@uludagtto.com adresine iletilmelidir.

Buluş bildirimlerinden patent başvurusuna dönüşebilecek başvuru sahiplerine 01 Aralık 201tarihinde yeni mevzuata göre patent alma süreçleri hakkında bilgi verilecektir.

Buluşunuzun ilişkili olduğu alanla ilgili formu aşağıdaki bağlantılardan indirebilirsiniz.

**Doldurulan formların aysegul@uludagtto.com adresine iletilmesi gerekmektedir.

Aparat Buluş Bildirim Formu

Elektronik Buluş Bildirim Formu

Gıda Buluş Bildirim Formu

Kimya Buluş Bildirim Formu

Makine Buluş Bildirim Formu

Sistem Buluş Bildirim Formu

Yöntem Buluş Bildirim Formu

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

Soyal-Payaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular