ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SENATOSUNDAN KINAMA

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ BASIN DUYURUSU

Uludağ Üniversitesi olarak, 20.07.2015 tarihinde Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde gerçekleşen, milli bütünlüğümüzü ve toplumsal huzurumuzu hedef alan hainterör saldırısını şiddetle kınıyoruz.Terör eyleminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet,ailelerine ve sevenlerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar temenni ediyoruz.Adıyaman'da güvenlik güçleriyle terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada şehit düşen askerimiz ile 22.07.2015 tarihinde Ceylanpınar’da 2 polisimizin şehit edildiği menfur terör saldırılarını da lanetliyoruz.Şehit olan güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm milletimize başsağlığı diliyoruz.
       Türkiye’yi oluşturulmak istenen kaos ortamının içine çekmeyi hedefleyen hain planlara rağmen, milletimizin ortak yaşama iradesi ve ülkemizi daha da geliştirme          kararlılığımızdan asla taviz vermeyeceğiz. Acımasız terörü ve bunu gerçekleştiren şer odaklarının huzur ve kardeşlik yurdu ülkemizin en büyük düşmanı olduğunu tekrar vurgularken, halkımızı da provakasyonlara karşı sağduyulu ve birlik beraberlik içerisinde olmaya davet ediyoruz.
Uludağ Üniversitesi Senatosu

Soyal-Payaşım