2.Buluşalım Günü

UÜ Teknoloji Transfer Ofisi, Üniversitelerimizde üretilen teknolojinin/ürünün fikri sınai mülkiyet haklarının korunması, üniversitelerimizin patent portföyünün arttırılması, üniversitelerimizde FSMH konusunda yapılan tüm güncel ve gelecek çalışmaların hızlı bir şekilde değere dönüşmesi için bu yıl ikincisini düzenleyeceği “BuluşAlım Günü” etkinliğine sizleri davet ediyor.

Katılım için Buluş Bildirimi yapılması,

·  Akademisyen ve Lisansüstü öğrenciler buluş bildirimi yapabilir.

·  Bir kişi istediği sayıda başvuru yapabilir.

·  Bireysel veya istenirse ekip olarak grup halinde başvuru yapılabilir.

Değerlendirme Süreci

·   Buluş bildirimi için en geç 25 Kasım 2016 tarihine kadar, http://www.uludagtto.com/etkinlikler/etkinlik4 linkinde yer alan ön araştırma formu doldurularak nur@uludagtto.com adresine iletilmelidir.

·  Buluş bildirimlerinden patent başvurusuna dönüşebilecek ilk 20 başvuru sahibi, 23 Aralık 2016 tarihinde düzenlenecek BuluşAlım Kahvaltısına davet edilecektir.

Soyal-Payaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular