BiGG4tech ULUKOZA 2020-2. ÇAĞRI BAŞVURULARI BAŞLADI!

BiGG4tech ULUKOZA, TÜBİTAK tarafından teknoloji tabanlı iş fikri sahibi girişimcilere 200.000 TL hibe desteği verilen 1512 BİGG programının 1. aşama faaliyetlerinin yürütüldüğü ve seçilen girişimcilere:

– eğitim,

– mentorluk,

– müşteri ve yatırımcı tanıştırmaları,

– kurumsal şirketlerle iş birliği geliştirme ve pilot uygulama yapma,

– ön prototip / MVP imalatı, laboratuvar altyapısı kullanım imkanlarının sunulduğu bir girişimci destek programıdır.

BiGG4tech; Bursa Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş.Sabancı Üniversitesi Inovent A.Ş.Çukurova Teknokent ve Namık Kemal Üniversitesi Teknopark partnerlikleri ile oluşan bir konsorsiyumdur.

 

Bursa Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi, ULUKOZA markası ile 2015 yılından itibaren TÜBİTAK BiGG kapsamında resmi uygulayıcı kuruluş olarak; donanımdan eğitime, medikalden mobiliteye, akıllı üretim teknolojilerinden tarım ve gıdaya çok farklı sektörlerden 38 girişimcinin TÜBİTAK tarafından destek almasını sağlamıştır.

BiGG4tech ULUKOZA; sektör kısıtlaması olmadan teknoloji girişimcilerine özel eğitimler, programlar ve mentorluk desteği sunarak TÜBİTAK’tan hibe desteği almalarını ve şirketleşmelerini sağlamayı amaçlamaktadır.

Program ile ilgili sorularınızı: buttoulukoza@uludag.edu.tr adresine yönlendirebilir ve bilgi almak için www.ulukoza.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji tabanlı ve yenilikçi bir iş fikriniz varsa, 200.000 TL hibe desteği sağlayan TÜBİTAK 1512 BİGG programına www.ulukoza.com adresinden hemen başvurabilirsiniz.

 

Soyal-Payaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [29-Oca-2021]

Duyuru Görüntüleme : 2.094 - 0