DOÇENTLİK ESER İNCELEME JÜRİSİNDE GÖREV ALAN ÜNİVERSİTEMİZ ÖĞRETİM ÜYELERİNE DUYURU

Doçentlik jürisinde görev alan profesörler, doçentlik sürecinde gereken tüm bilgilere Doçentlik Bilgi Sistemi(DBS) üzerinden erişebilecek, ayrıca süreçte oluşan jüri görevlendirmesi vb. bilgilendirmeler de e-Posta/SMS yolu ile elektronik ortamda yapılacaktır.

Elektronik ortamda bildirimin yapıldığı tarihi izleyen yedinci günün sonunda ilgili kişilere tebligat yapılmış sayılacaktır. Jüri üyelerine elektronik ortamda yapılan bildirimler dışında, ayrıca posta yolu ile veya bağlı bulundukları üniversiteler aracılığıyla bildirim yapılmayacaktır.

Doçentlik jüri görevine ilişkin üniversitelere yapılacak bilgilendirmeler de, ilgili öğretim üyesinin bağlı bulunduğu üniversiteye elektronik ortamda e-Posta yolu ile yapılacaktır.

Üniversitemiz öğretim üyesi profesörlerin YÖKSİS kayıtlarında bulunan bilgilerinin (jüri üyesine ait E-Posta, Cep Telefonu ve IBAN No bilgileri zorunlu) doçentlik jüri görevlendirmesindeki önemine ilişkin gerekli kontrollerin yapılması gerektiği ÜNİVERSİTELERARASI KURUL BAŞKANLIĞI tarafından bildirilmiştir.

Soyal-Payaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular