Personel
ULUYÖS 2018

BAP Biriminden Duyuru

BAP PROJELERİNE BAŞVURU İLE İLGİLİ DUYURU

01 Nisan 2016 tarihinden sonra yapılacak BAP Projelerine başvurularda Proje yürütücüsünün Prof.Dr. olması durumunda en az 2 adet, Proje yürütücüsünün Doç.Dr. olması durumunda ise en az 1 adet TÜBİTAK projesine başvurmuş olması zorunluluğu getirilmiştir.

Proje yürütücüsünün Yrd.Doç.Dr. veya sadece doktora, tıpta uzmanlık ya da sanatta yeterlik eğitimini tamamlamış araştırmacılar olması durumunda ise böyle bir zorunluluk yoktur. Ancak bu araştırmacıların 2 adet BAP projesi yürütücülüğünden sonra üçüncü bir proje başvurusunda 1 adet TÜBİTK başvurusu yapmış olması zorunluluğu getirilmiştir.

TÜBİTAK projelerine başvurmuş olmak yeterlidir. Projenin geçmiş olma zorunluluğu yoktur. BAP birimine yapılacak proje başvurusu konusuyla TÜBİTAK’a yapılan  proje başvuru konusu aynı olmak gibi bir zorunluluk yoktur.

TÜBİTAK projesine başvurma zorunluluğu, Alt Yapı, Hızlı Destek, Doktora Destek ve Üniversite-Sektör projelerine başvuru için aranmamaktadır.

BAP KOORDİNATÖRLÜĞÜ