TÜBİTAK 1001 Proje Yazma Eğitimi

Değerli Akademisyenlerimiz,

TÜBİTAK 1001 programının 2019 yılı 2. dönem başvuruları 1 Ekim 2019 tarihi itibarıyla alınmaya başlanacak ve son başvuru tarihi aynı tarihte duyurulacaktır. Bu çerçevede BAP Koordinatörlüğü tarafından 26-27 Eylül 2019 tarihlerinde üniversitemiz akademisyenlerine TÜBİTAK 1001 Proje Yazma Eğitimi verilecektir. Eğitim özellikle bu dönem 1001 projesi yazma sürecinde olan veya bir önceki dönemde projesine revizyon talep edilmiş ve revize projesi ile TÜBİTAK’a yeniden başvuru yapmayı düşünen akademisyenlerimize yöneliktir. Bu nedenle kontenjan 30 kişi ile sınırlı tutulmuştur ve özellikle üstteki süreçler içerisinde bulunan akademisyenlerimizin öncelikle başvurması beklenmektedir. Daha geniş kapsamlı bir TÜBİTAK Projeleri Yazma eğitiminin ileriki aylarda yapılması planlanmaktadır. Başvuru için ulubap@uludag.edu.tr adresine Unvan, Ad, Soyad ve Fakülte, Bölüm, Anabilim Dalı/Birim bilgisi ile e-posta gönderilmesi gerekmektedir. Eğitim talepleri başvuru sırasına göre listelenecek ve 30 kişilik kontenjanı aşan talepler dikkate alınmayacaktır. Detaylı eğitim programı başvurusu kabul edilen akademisyenlerimize daha sonra e-posta yolu ile bildirilecektir. Akademisyenlerimize verimli bir eğitim süreci diliyoruz.

Soyal-Payaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular