Personel
Bilgi Paketi
Hastane Randevu Sistemi
ULUYÖS 2018

2014 DGS KILAVUZU 900 NUMARALI KOŞUL İLE İLGİLİ OLARAK DANIŞTAY İDARİ DAVA DAİRELERİ KURULUNUN YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARININ UYGULANMASINA İLİŞKİN YAPILAN YERLEŞTİRME SONUCU ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

2014  DGS KILAVUZU 900 NUMARALI KOŞUL İLE İLGİLİ OLARAK DANIŞTAY İDARİ DAVA DAİRELERİ KURULUNUN YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARININ UYGULANMASINA İLİŞKİN YAPILAN YERLEŞTİRME SONUCU ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

KESİN KAYIT TARİHLERİ                : 10-14 Ağustos 2015

KAYIT YERİ                                     : KAYIT HAKKI KAZANILAN FAKÜLTE DEKANLIĞINA/YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜNE BAŞVURULACAKTIR.

KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER :

1)LİSE VE ÖNLİSANS DİPLOMASI

2)ÖNLİSANS NOT DÖKÜM BELGESİ VE DERS İÇERİKLERİ

3)FOTOĞRAF (6 ADET) (4,5 x 6 cm)

4)NÜFUS CÜZDAN FOTOKOPİSİ

5)DGS SONUÇ BELGESİ ÇIKTISI (www.osym.gov.tr adresinden alınan)

6)ASKERLİKLE İLİŞİĞİ OLMADIĞINA DAİR BELGE

(1993 DOĞUMLU VE DAHA ÖNCEKİ YILLARDA DOĞMUŞ  ERKEK ADAYLAR İÇİN İLGİLİ ASKERLİK ŞUBESİNDEN ALINACAK “ BİR FAKÜLTE VEYA YÜKSEKOKULA KAYIT OLMASINDA ASKERLİK YÖNÜNDEN BİR SAKINCA OLMADIĞINA” DAİR BELGE.)