MEZUNİYET SONRASI EĞİTİM SERİSİ-1

Bursa Uludağ Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Klinik Bilimler Bölümü, Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. A. Alper PAMPU ve Öğr. Gör. Dr. İlhan KAYA tarafından "Mezuniyet Sonrası Eğitim" kapsamında Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki diğer sağlık kuruluşlarında görevli diş hekimleri ve uzman diş hekimlerine "Kırık Kökler Her Zaman Çıkarılmalı Mı?"  isimli sunum,  Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dt. Arzu GÖNCÜ moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Geniş katılımın olduğu sunum ile ilgili olarak hem fakültemiz öğretim üyeleri, hemde diğer hekimler memnuniyetlerini dile getirdiler.

Mezuniyet sonrası eğitim serimiz planlanmış olup, yıl içerisinde eğitimlere devam edilecektir.

Verilecek olan eğitimlere ilişkin duruyurulara Fakültemiz web sitesi "ETKİNLİKLER" kısmından ulaşabilirsinz.

Haber Tarihi : [15-Mar-2021]

Haber Görüntüleme : [2.355]