AB TÜRKİYE DELEGASYONU TEMSİLCİLERİ PROJEMİZİ ZİYARET ETTİ.

AB Türkiye Delegasyonu Temsilcileri’nden Sn. Tsvetana Stoycheva (Program Yöneticisi), Sn. Mehmet Caner Demir (Sektör Yöneticisi)  ve Sn. Neslihan Sevilmiş (Çevirmen), AB tarafından finanse edilmekte olan hibe projemiz kapsamında Bursa Uludağ Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdiler. Proje Koordinatörü Nurettin YAMANKARADENİZ tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından, projenin tanıtım sunumu Proje Koordinatör Yardımcısı Hüdayi TAŞÇI tarafından gerçekleştirdi. Bursa Uludağ Üniversitesi  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem DOĞANGÜN projemizi her zaman desteklediğini dile getirdi. Sürdürülebilirlik anlamında üniversitemize olan katkılarını değerlendirdi. Sunum sonrası proje kapsamında inşaatı devam eden Dijital Eğitim Merkezi de ziyaret edildi.

Haber Tarihi : [21-Nis-2022]

Haber Görüntüleme : [1.079]