Öğretmen Eğitimlerimize Mudanya Hatice-İsmail Hakkı Kayan Ortaokulunda Devam Ettik

Öğretmen Eğitimlerimize Mudanya Hatice-İsmail Hakkı Kayan Ortaokulda Devam Ettik

Projemiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz öğretmen eğitimlerimizin bir haftasını Mudanya Hatice-İsmail Hakkı Kayan Ortaokulunda gerçekleştirdik. Pandemi nedeniyle uzaktan gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimiz daha etkin hale getirebilmek adına sosyal mesafe kurallarına uyarak “Etkinlik Kavramı” nı anlamlandırmaya ilişkin çalışmaları proje yürütücümüz Prof. Dr. Murat ALTUN hocamızın moderatörlüğünde projemize katılan Sabiha DURANOĞLU, Durmuş Emre ACAROĞLU ve Kemal YILMAZ öğretmenlerimizle yaptık.

Bu çalışmada öğretmenlerimizle birlikte “Silindirin Hacmi”, “Üstü Açık Kutu Yapma”, “Uzakları Ölçme” etkinliklerini öğretmenlerimizin katılımıyla deneyerek eğlenceli bir şekilde tamamladık.

Bizi okullarında ağırlayan başta okul müdürümüz Ayşe BOZLAK olmak üzere çalışmaya katılan Sabiha DURANOĞLU, Durmuş Emre ACAROĞLU ve Kemal YILMAZ öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [21-Oca-2021]

Haber Görüntüleme : [2.356]