Kilavuzlar

UZAKTAN EGITIM

1. Ögrencilerimiz için Uzaktan Egitim-Ögretim Açiklamasi..................................... Görmek için lütfen TIKLAYINIZ....

2020 - 2021 Egitim - Ögretimi Güz Dönemi Staj Uygulamasi için TIKLAYINIZ...

Ögrencilerimizin E-posta adreslerine iliskin önemli duyuru için TIKLAYINIZ...

UKEY e-sinav yardim sayfasi için TIKLAYINIZ... E-Sinav cevaplama kilavuzu ve sikça sorulan sorular ve yanitlari için TIKLAYINIZ... 

E-sinav cevaplama videolu anlatimlar için TIKLAYINIZ...

Mezuniyet islemleri süreci için TIKLAYINIZ...

2. Ögretim Elemanlari için Uzaktan Egitim-Ögretim Açiklamasi............................. Görmek için lütfen TIKLAYINIZ...

Ögretim Elemanlari için Google Drive Kullanim Kilavuzu için TIKLAYINIZ...

Ögretim Elemanlari için Google Meet Kullanim Kilavuzu için TIKLAYINIZ...

Ögretim Elemanlari için Google Classroom Kullanim Kilavuzu için TIKLAYINIZ...

UKEY'de e-sinav (test) hazirlama videosu için TIKLAYINIZ...

UKEY'de e-sinav (klasik) hazirlama videosu için TIKLAYINIZ...

UKEY e-sinav yardim sayfasi için TIKLAYINIZ... E-Sinav hazirlama kilavuzu için TIKLAYINIZ... 

E-sinav hazirlama videolu anlatimlar için: Soru havuzu hazirlamaE-Sinav hazirlamaGruplar için E-Sinav hazirlama

E-sinavlara iliskin sikça sorulan sorular ve yanitlari için TIKLAYINIZ...

Genel Rapor Uzaktan Egitim Bölüm 1

Genel Rapor Uzaktan Egitim Bölüm 2

Bilgi

Okunma Sayısı: 861
Eklenme Tarihi: 24.09.2020 16:46:16
Güncelleme Tarihi: 19.04.2021 11:30:27

Paylaş