BAP Komisyonu Ziyaretleri ve Görüş-Öneri Formu

Lisansüstü  Öğrencilerinin Dikkatine,

Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Komisyonu görev süresi içerisinde üniversitemizin akademik performansını değerlendirmek ve daha ileriye götürmek amacıyla ilk olarak BAP işleyişi ve bilimsel araştırmalar çerçevesinde ihtiyaç duyulan düzenlemeleri hayata geçirmeyi hedeflemektedir. Lisansüstü eğitim alan öğrencilerimizden bu kapsamda görüşler alınmasının bahsedilen hedefe ulaşmada temel unsurlardan biri olduğu düşünülmektedir. Bu nedenle ekteki formu doldurarak 22 Mayıs Çarşamba günü saat 11.00’de formla birlikte Otomotiv Mühendisliği Bölümü Binası Polis Memuru Ayhan Doğan Salonundaki toplantıya katılmaları rica olunur.

Bölüm Başkanlığı

Not: Bahsi geçen konulardaki düşüncelerinizin anonim olmasının sağlanması adına formlarda isim belirtilmesi talep edilmemektedir. Ayrıca hali hazırda var olan BAP Yönergesi, Proje Hazırlanırken Dikkat Edilecek Hususlar ve Araştırma Projeleri Kuralları bilginiz için ekte sunulmuştur.

Ek 1

Ek 2