Dış Değerlendirme Programı Öğrenci Başvuruları

Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanlığı tarafından yürütülen Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında Dış Değerlendirme Ekibi içerisinde öğrencilerin de yer
almasına karar verilmiştir. Bu kapsamda değerlendirme takımlarında görev almak isteyen ve istenen özellikleri sağlayan en az 5. yarıyılında okuyan tüm öğrenciler (lisans
öğrencisi için tercihen akredite programda okuyan veya akreditasyon kuruluşlarında öğrenci değerlendirici olarak görev yapmış olan, lisansüstü öğrenci için tercihen akredite bir programdan mezun olan veya akreditasyon kuruluşlarında öğrenci değerlendirici olarak görev yapmış olan) başvurabilir.

Aday olmak isteyen öğrencilerin en geç 17 Ağustos 2018 Cuma gününe kadar Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Sekreterliği ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [16-Ağu-2018 13:34]