Bitirme Projesi Final Raporları Teslim ve Sunumları

Bitirme Projesi dersini alan öğrencilerimizin dikkatine;

Bitirme Projesi final raporlarını teslim tarihi 24.06.2022 cuma günü 23.59'dur. Bu tarihte gönderemeyen/göndermeyen öğrencilerimizin nihai teslim tarihi 26.06.2022 pazar günü 23.59'dur ve bu tarihten sonra gönderilen raporlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Geç gönderilen raporlar için gün başına 10 puanlık ceza uygulanacaktır. Gönderimler mail yolu ile ilgili asistana gönderilmelidir.(sadiks@uludag.edu.tr)

Raporlar grup adına bir öğrenci tarafından gönderilmelidir. Grupta ki her öğrencinin raporu göndermesine gerek yoktur ancak grup adına gönderilen raporlarda mailde tüm üyelerin isim ve numaraları bulunmalıdır.

Bitirme Projesi Sunumları;

Sunumlar yüz yüze olarak bütünleme haftasında yapılacaktır. Grupta ki her öğrenci sunumlarda bulunmalı ve sunumunu yapmalıdır. Sunum programı ve jürileri ayrıca duyurulacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [06-Haz-2022 16:59]