IAS Bilişim (Canias4.0) Genç Yetenekler Programı

 

IAS’ın Yeni Yıldızı Olmaya Var Mısın?

Yazılım ve donanım ürünleriyle dünyanın dört bir yanında faaliyet gösteren, global bir teknoloji firmasında kariyerine ilk adımı atmaya ne dersin? Kendi teknolojisini üreten ve sektörün trendlerine yön veren IAS, ekibinde seni de görmek istiyor! Yeni IAStars genç yetenekler programımızla ‘ben varım’ diyenleri bekliyoruz.

Biz, sunduğumuz yazılım ve donanım ürünlerimizle 50’den fazla ülkede, 16 dilde müşterilerimizin Endüstri 4.0 vizyonlarını gerçekleştirmek için çalışıyoruz! IAS, kendi yazılım dili TROIA ve kendi veri tabanı IASDB ile teknoloji üreten, müşterilerine bütünsel ve tam entegre ürünler sunarak, dijital dönüşüm yolculuklarına rehberlik eden global bir teknoloji firması.

Markamız canias4.0 çatısı altında caniasERP, canias4.0 IoT, canias IQ, Industrial Application Object (IAO), IASDB, bulut, big data gibi pek çok inovatif ürün sunuyor, danışmanlık ve eğitim hizmetlerimizle de müşterilerimizin dijital dönüşüm süreçlerinin tamamını destekliyoruz. Türkiye, Almanya, Güney Kore, İsviçre, Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Hindistan ve Dubai’de bulunan toplam 14 merkez ofisimiz ve dünyanın dört bir yanındaki iş ortaklarımızla her geçen gün operasyonlarımızı büyütüyor ve ekiplerimizi genişletiyoruz.

‘Eğitimim tamam, vizyonum ve hayallerim var’ diyorsan seni de ekibimizin bir parçası olarak görmek isteriz. Genç yetenekleri keşfe çıktığımız IAStars programımızla, yeni mezun olmuş ya da bu yıl mezun olacak , kendisini endüstriyel bilişim teknolojileri alanında geliştirmek, global bir firmada önemli bir rol almak isteyen herkesi davet ediyoruz. Bize katılmaya karar verdiğinde profesyonel iş hayatına en iyi başlangıcı yapabilmen için tasarlanmış, yaklaşık bir yıl sürecek bir yolculuk seni bekliyor olacak!

Peki biz senden neler bekliyoruz?

Başvuru için: https://lnkd.in/gtUzuE7g İletişim ve sorularınız için: ik@ias.com.tr

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [29-Mar-2022 12:40]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [29-Mar-2022 12:40]

Duyuru Görüntüleme : [1.167]