(Staj bitiş tarihi güncellendi) Staj Yapan Öğrencilerin Dikkatine!

1 Kasım 2021 tarihinde duyurmuştuk fakat duyuruyu görmeyen öğrencilerimiz için tekrar hatırlatma yapmak durumundayız.

Dönem içi staj yapan öğrenciler; tüm öğrencilerin staj bitiş tarihleri 7 Ocak 2021 olarak değiştirilecektir. Dekanlıktan gelen bilgiye göre dönem bittiğinde stajlar durdurulmuş olacaktır. Bu durumda 30 iş gününe tamamlanmamış günler, 2. dönem sonuna eklenerek devam edilecektir. 2. dönem için verilecek olan zorunlu staj formunda bu bilgiye dikkat edilerek başlangıç ve bitiş tarihleri belirlenmelidir.

AYRICA; Bu dönem yüz yüze eğitim yapıldığından, yapılmakta olan bütün stajlar için staj defterleri Dekanlık binamızdan öğrenciler tarafından alınacak ve defterlerin el yazısı ile doldurulması istenecektir. Mail ile gönderilen evraklar geçerli olmayacaktır. Dekanlıktan alınan staj defterlerinin kaşeli (onaylı) şeklinde olması gerekmektedir. Mülakatta sadece dekanlık onaylı defterler kabul edilecektir.

---------------

İlk dönem dönem içi staj yapan öğrenciler ikinci dönem de stajlara devam etmek zorundadır.

Lütfen en geç 17 Şubat 17:00'a kadar ikinci dönem için zorunlu staj başvuru formunuzu gönderiniz.

İkinci dönem dönem içi staj başlangıç tarihi 24 Şubat 2022

Bitiş tarihi hesaplanırken; final haftasında staj yapılmayacak, sınavlardan önce dönem içi staj sonlanacaktır (3 Haziran 2022), dönem içi staj bittikten sonra 60 güne tamamlanamadıysa dönem dışı olarak yeni bir staja başlanacaktır. 

Kalan günler için en az 10 günlük dönem dışı staj başlatılacaktır. Bu staj aynı firmada yapılabilir.

Staj evrakları mülakat tarihinden 1 hafta öncesine kadar teslim edilebilir. Mülakatlar ise ikinci dönem başladıktan bir kaç hafta sonra olacaktır.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [05-Oca-2022 10:45]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [19-Oca-2022 10:36]

Duyuru Görüntüleme : [1.740]