Öğrenci E-Posta Bilgileri (YÖKSİS)

Yükseköğretim Kurulu tarafından yükseköğretim kurumu öğrencilerini bilgilendirmek veya eğitim ve öğretim faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik paylaşımlarda bulunmak üzere yükseköğretim kurumlarının YÖKSİS'e ilettikleri verilere e-posta adreslerinin de ilave edilmesine, e-posta adreslerinin öğrencilerden temini sırasında bu adreslerin yukarıda belirtilen amaca yönelik olarak da kullanılabileceği hususunda gerekli bilgilendirmenin ilgili yükseköğretim kurumları tarafından yapılmasına karar verildiği; Bu kapsamda, Üniversitemizde okuyan öğrencilerin e-posta bilgilerinin Yükseköğretim Bilgi Sistemine (YÖKSİS) aktarılabilmesi için YÖK Rest Servislerine "Öğrenci İletişim Bilgisi" metodu eklenmiştir.

İlgililere duyurulur.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular