Türkiye’nin İlk ve Tek Sanal İnovasyon Yarışması

Boğaziçi Üniversitesinin ve Türkiye'nin en köklü ve inovatif kulübü olan İşletme ve Ekonomi Kulübü, 6 farklı alt kurulla, birbirinden farklı alanlarda etkinlikler düzenliyor. Bu alt kurullardan bir tanesi de Girişimcilik ve İnovasyon Alt Kurulu.

Bu sene  2 Mart-2 Nisan tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan “InnoBU”,"Türkiye’nin ilk ve tek sanal inovasyon yarışması” olan etkinliğimiz. Geçtiğimiz yıllarda “Innovation Camp” adıyla ilk kez DuPont sponsorluğunda gerçekleşti ve 87 üniversiteden 800’ün üzerinde başvuru aldı. Final etabına kalan tüm ekiplerin çeşitli ödüller aldığı yarışmamızda, birinci olan ekip, DuPont tarafından CERN’e götürüldü. Bu sene üzerine koyarak, daha da iyi bir etkinlik çıkarmak amacıyla yola çıktık.

Etkinliğimiz bu sene Ford Otosan ana sponsorluğunda düzenlenecek. Şuanda devam eden ve 2 Mart'a kadar sürecek bir başvuru sürecimiz var. Başvuran ekipler 1 ila 4 kişiden oluşabilecek, ekiplerimize başvurudan sonra üstüne fikir oluşturacakları konu ile alakalı bir brief gönderilecek ve ardından yarışma süreci başlayacak..Kazanan ekiplere staj ve çeşitli ödüller verilecek. Şuan 75 Bin TL olan ödül havuzumuz günden güne genişlemekte. Detaylı bilgi için: https://innobu.ikboun.net/

Ayrıca yarışma sürecimizde inovasyon fikirlerinizi geliştirirken size yardımcı olması için çeşitli eğitimler ayarladık. Eğitim verecek isimlerden bazıları şu şekilde sıralanıyor: Microsoft CTO’su Onur Koç, İmece İçerik ve İletişim Yöneticisi Can Pürüz ve Sertaç Doğanay.

Son olarak etkinliğimizin teması bu sene Smart Mobility, başvuranlar son dönemin popüler konusu olan smart mobility ile alakalı inovasyon fikirleri ile yarışacaklar. Etkinlik düzeni websitemizde mevcut, gelişmeler ve aklınıza takılanlar için websitemize girebilirsiniz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [25-Şub-2021 11:48]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [25-Şub-2021 11:48]

Duyuru Görüntüleme : [899]