Staj Yapan Öğrencilerin Dikkatine (Mezuniyet Durumundaki Öğrenciler) [Güncellendi]

Staj Mülakatları (Akademik Stajlar hariç) her hafta Cuma Günü 14:30’da Online olarak gerçekleştirilecektir. Mülakata katılacak öğrencilerin mülakat başvurularını katılmak istedikleri hafta Staj Defterleri, Staj Değerlendirme Anketi ve staj yapılan firmadan onay e-postalarını en geç Perşembe günü saat 17:00’a kadar stajbilgisayar@uludag.edu.tr adresine öğrenci mailerinden göndermeleri gerekmektedir. Perşembe günü saat 17:00’dan sonra gönderilen e-postalar bir sonraki hafta değerlendirilecektir.

Güncelleme Notlar:

[19.08.2020]  Online Staj mülakatları mezuniyet durumundaki öğrencilerimiz için yapılacaktır. Mezuniyet durumunda olmayan öğrencilerimiz için salgının seyrine göre güz döneminde yapılması planlanmaktadır.

Staj yapılan firma, içeriği doldurulmuş Gizli Sicil Fişi'ni stajbilgisayar@uludag.edu.tr adresine göndermelidir.

Mülakat Online gerçekleşeceği için öğrencilerden web kamera, mikrofon ve kulaklıkları hazır bulundurmaları beklenmektedir. Mülakat linki öğrencilere e-posta yolu ile iletilecektir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [11-Ağu-2020 13:19]