Coursera Eğitim Platformu Erişime Açılmıştır!

Erişim Bitiş Tarihi: 31 Temmuz 2020

Coursera dünyanın en iyi üniversiteleri ve eğitim kuruluşları ile ortaklığı olan, herkese açık, ücretsiz, online dersler sunan bir eğitim platformudur. Dünya standartlarında bir eğitime herkesin erişilebilmesi gerektiğine inanan Cousera, bu sayede insanları güçlü kılarak kendi hayatlarını, ailelerini ve içinde yaşadıkları toplumu da kendileri ile beraber geliştirmelerini amaçlar.

Platformu kullanmak ve izlediğiniz eğitimlerden sertifika almak isterseniz, kurumsal e-posta adresinizden (örn. öğrenci iseniz; öğrencino@ogr.uludag.edu.tr)

ekaynaklar@uludag.edu.tr adresine e-posta göndererek üyelik başvurusu yapabilirsiniz.

Tarafımızca kayıt yapıldıktan sonra gelen e-postada ilgili linke tıklayarak şifre oluşturunuz.

Videoları izlemek için Go to Courses tıkladıktan sonra açılan sayfadan istediğiniz kursu seçip öğrenmeye başlayabilirsiniz.

Not: Kurs seçiminden sonra sol üstte bulunan Enroll for Free tıkladıktan sonra tekrar Go to Courses tıklayınız.

Önemli Not: Öğrenci numaranız ile başlayıp @ogr.uludag.edu.tr uzantısı ile devam eden mail adresi tüm öğrencilerimize (önlisans, lisans, yüksek lisans, doktora) tanımlanmıştır. Üniversitemiz ana web sayfasında sol üstte bulunan Öğrenci başlığına tıkladığınızda karşınıza gelen Öğrenci Mail linkinden otomasyon şifrenizle erişebilirsiniz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [04-May-2020 23:29]